FCPO Komentari Julai 2019

Market kegemaran rakyat Malaysia, sudah semestinya FCPO. Apa lagi kan? FKLI tak syariah compliance, tak bolehlah nak jadi feveret rakyat masyarakat Islam. Tapi kalau nak trade, anda sila lah. Apalah kuasa aku nak halang. Okay, done merepek.

Walaupun aku tak reti sangat market FCPO ni, tapi bro cubalah. Yela, orang hebat handalan je boleh trade FCPO ni. Aku hanyalah seperti serangga di taman belantara.

Dari pemerhatian ringkas pada chart, dapat disimpulkan bahawasanya market FCPO mungkin nak naik atas. Yela, takkan nak naik bawah

FCPO chart

Jangkaan next reversal adalah pada 15 Julai 2019. Jika pengiraan ini betul, maka kemungkinan besar price akan jatuh pada RM 2048. Jatuh pada tau bukan price nak jatuh. Jika pengiraan salah, maka salah lah. Haha. Aku manalah reti market paling susah di dunia ni. Tu yang disclaimer awal2. Kalau jadi, nanti boleh lah kembang hidung besar sikit. Kalau tak jadi, diam-diam tau. Tau tau tau.

Nota petik: Aku main petik je date dengan projection price tu tau. Jangan caye

BACA JUGA  Futures Broker Local Atau Offshore?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *