Saya Boleh Trade, Tapi Dana Pula Tak Cukup

Trade paling kurang 10 hari, buktikan boleh TRADE & PROFIT. Dana untuk trade sebanyak USD$50,000 akan diberikan untuk anda trade Futures Market

Jangan risau, trader TAK disalahkan walaupun LOSS sehingga Maximum Drawdown

Tak tumbuh tak melata, kalau tak sungguh seriously saya tak berani nak buka cerita.

Saya Faiz dan sekarang saya dah berjaya dapatkan fund sebanyak USD$50,000 untuk trade Crude Oil Futures dari Proprietary Trading Firm di Illinois, Chicago.

 

 

Ya, gambar sayalah tu. Setiap kali ada trader yang dapat fund, mereka akan publish kat Facebook dan website. Boleh la jadi glemer kejap kan. Tapi tu bukan yang saya nak tunjukkan, tapi saya nak bagitau yang saya berjaya dapatkan fund sebanyak USD$50,000 selepas menjalani saringan untuk menjadi trader.

 

 

Ya, betul. Sebelum diberikan dana saya perlu jalani proses ala-ala peperiksaan berupa LIVE trade menggunakan akaun simulation yang disambung secara terus ke sistem pantauan dagangan (trading monitoring) mereka (perlu bayar untuk sistem ini). Setiap aktiviti jual beli akan direkodkan seperti gambar di atas dan syarat-syarat trading mereka juga boleh tahan susah, jadi tak ada chance untuk sebarang penipuan. Tujuannya adalah untuk lihat sejauh mana kita boleh trade, dan kita mesti buktikan yang duit mereka berikan selamat untuk kita trade (tak loss).

DAFTAR untuk peluang dapatkan Funded Account

Daftar Untuk Dapatkan Kupon Promosi

Apa Syaratnya?

Untuk dapatkan funding sebanyak USD$50,000 seperti saya, syarat minimum yang diperlukan adalah:

 

1. Mesti trade paling kurang 10 hari

2. Capai target profit sebanyak USD$3000

3. Tak boleh sentuh atau lebih had loss harian sebanyak USD$1000

4. Tak boleh sentuh atau lebih had maksimum drawdown sebanyak USD$2000

5. Hanya trade intraday (tak boleh nak hold overnight)

 

Ya, itu sahaja. Anda rasa anda boleh capai target di atas dengan mudah? Yeah, anda mungkin funded trader seterusnya. Oh ya, di Malaysia saya orang ke-2 tau dapat funding ni. Saya cabar anda untuk jadi funded trader seterusnya – mungkin yang pertama di tempat anda. Ada berani?

SAYA CABAR ANDA!!

Oh ya, perlu bayar untuk subscribe sistem simulation trading mereka supaya kita boleh buktikan secara realtime yang kita boleh trade dan profit. Jangan risau, ada trial 14 hari untuk get familiar dengan sistem mereka dan support mereka sangat efektif. Oleh kerana saya dah jadi funded trader, saya diberi kupon promosi untuk diberikan kepada kawan-kawan yang nak jadi funded trader. Saya percaya anda dah baca sampai sini, mesti berminat nak cuba.

Anda boleh klik butang di bawah, seterusnya akan dibawa ke website berbahasa Inggeris (website trading firm tu la). Masukkan nama, emel dan sebagainya untuk register, kemudian anda hubungi saya untuk kupon kod DISKAUN 20%. Boleh guna contact form ataupun Facebook chat di sebelah kanan website untuk hubungi saya. Saya pun nak juga berkenalan dengan bakal funded trader 🙂

DAFTAR untuk kod promosi dan peluang dapatkan Funded Account

Daftar Untuk Dapatkan Kupon Promosi

ps: kalau nak tanya saya apa-apa, boleh gunakan butang chat disebelah kanan web

FaizhebatSaya Boleh Trade, Tapi Dana Pula Tak Cukup