Trade Futures (Crude Oil) Risiko Rendah

RM126.00

Video perkongsian dari seorang trader tegar Crude Oil FUTURES yang sangat particular dalam pemilihan trading instrument. Ramai trader yang ‘mabuk’ nak trade Crude Oil FUTURES anggap trade CFD adalah sama. No Way! Kalau MURAH adalah sebab anda terpaksa trade CFD, perkongsian video ini saya tunjukkan the right way untuk mula trade Crude Oil Futures (bukan CFD) dengan modal USD$150. No sembang!

DAPATKAN DISKAUN 45% UNTUK VIDEO INI – KLIK SINI SEKARANG

Category:

Video dengan jumlah durasi lebih 53 Minit ini akan bongkar sedikit sebanyak rahsia yang saya simpan selama lebih 2 tahun. Buat benda diam-diam sebab malas nak beritahu orang ramai sebab nanti ada orang yang dengki dan sakit hati. Namun, tak tertahan melihatkan ‘dunia’ย  FUTURES trading dicemari dengan bucket shop broker yang memakai topeng FUTURES atas nama CFD

  • Modul 1 – Kaedah Trade FUTURES Crude Oil Risiko Rendah akan ceritakan tentang bagaimana untuk trade Crude Oil Futures (bukan CFD) yang modal minimum RM16k. Anda boleh trade dengan modal $150
  • Modul 2 – Syarat sah untuk mula trade dengan modal $150
  • Modul 3 – Final progress untuk trade
  • Modul 4 – Learn the trading platform

Nota Penting: Tiada teknikal analysis dikongsikan dalam siri video ini dengan harga RM109 RM126. Kerana perkongsian ini adalah BEYOND technical analysis.

Share your thoughts!

4.38 out of 5 stars

32 reviews

Let us know what you think...

What others are saying

  1. MUHAMMAD TAFFAZANI BIN MOHD JUSAN

    Product Relevence

    MUHAMMAD TAFFAZANI BIN MOHD JUSAN (verified owner)

    Full of info, compact and profound. Highly recommended for traders

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  2. Ubaidullah Mohd Arif

    Benda boleh trade guna duit orang, buat apa guna duit sendiri

    Ubaidullah Mohd Arif (verified owner)

    First time dengar ada platform macam ni, modal serendah usd 150 sebulan tapi boleh dapat fund minimum usd 30k dengan profit sharing 80:20

    Tapi tak mudah, perlu buktikan kemampuan untuk trade mengikut syarat yang ditetapkan

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  3. Syafiq

    Syafiq (verified owner)

    Wow..tak sangka dengan modal rendah (tak sampai RM1000) boleh trade crude oil futures….teknik simple bagi mereka yang pernah trade tapi tak ada modal yang mencukupi untuk trade crude oil futures tanpa menggunakan CFD account.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  4. Afathi5001

    TRADE FUTURES RISIKO RENDAH

    Afathi5001 (verified owner)

    Sangat bermanfaat.. research bernilai yg dikongsikan master. Bagus utk yg dh ada skill tp belum ada modal.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  5. Mustakim

    TERBAIK!

    Mustakim (verified owner)

    Banyak info yang diberikan yang ramai belum tahu. Boleh jimat beribu ringgit dengan trade mengunakan “Other People Money”!

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  6. Naz

    Awesome!!!

    Naz (verified owner)

    This is my second product from Mr Faiz. As expected, his sharing wont let you down because 100% based on his own experienced. Thank Mr Faiz…

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  7. apit4891

    TAKDA MODAL XPA

    apit4891 (verified owner)

    Sangat bermanfaat untuk mula trade dengan modal yang sedikit..Asalkan bila trade benda tu halal dan jelas…terima kasih

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  8. mohamad_annas

    Trades Futures Risiko Rendah

    mohamad_annas (verified owner)

    4 video yang menarik. selain menambah pengetahuan dalam bidang trading, byk pencerahan yang berguna dalam dalam memastikan trading yang dilakukan berada pada landasan yang betul.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  9. adzrif19

    Barang baik punya!

    adzrif19 (verified owner)

    Nice sharing and explanation to those looking for an alternative in trading future market in line with syariah compliance plus low risk.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  10. lasibi83

    New nice info for trader

    lasibi83 (verified owner)

    Maklumat dan penerangan yang berguna bagi trader yang ingin trade crude oil tapi tiada modal yang banyak dan risiko yang rendah

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  11. wotikcry

    wotikcry (verified owner)

    Sangat bagus untuk jimat duit margin yang penting kena rajin cuba

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  12. Nor Hafiz Othman

    Nor Hafiz Othman (verified owner)

    Perkongsian yang sangat bermanfaat untuk menjadi trader. Penyampaian yang mudah dan ringkas. Overall, TERBAIK ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  13. azmijabar

    Good start for newbie

    azmijabar (verified owner)

    Saya baru dlm futures trading, info yang sangat berguna untuk permulaan untuk newbie macam saya. tak perlu burn duit ribu riban untuk test skills

    Cuma ada video 1 dan 2 kadang2 tetiba tak da suara.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  14. Abdul Halim Ahmad

    interesting!

    Abdul Halim Ahmad (verified owner)

    first tengok video ingatkan scam…dah tngk sampai habis memamg legit. Cuma nk patuh dengan syarat2 yang ditetapkan tu agak mencabar.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  15. ramzul03

    Highly recommended

    ramzul03 (verified owner)

    Good explanation. Easy to understand. Straight to the points. Thank you for sharing. Boleh cuba try test this new method ๐Ÿ™‚

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  16. Fadia

    Fadia (verified owner)

    Something new that most traders are not aware of. Good sharing with direct and clear instructions.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  17. Ammar Abd Samat

    Ammar Abd Samat (verified owner)

    Satu alternatif yg bermanfaat yg jarang dikongsikan kepada masyarakat umum.

    Cara penyampaian yg bersahaja tetapi padat serta berinformasi.

    Highly recommended.

    #WorthYourMoney

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  18. Zachary

    A New Journey

    Zachary (verified owner)

    Full of info and how to start a new journey. tq Faiz

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  19. mmy787

    Peluang terbaik

    mmy787 (verified owner)

    Terima kasih Tn Faiz berkongsi dan membuka peluang kepada trader yg mempunyai passion yg tinggi tetapi pada masa yg sama menghadapi kekangan modal.

    Ini juga satu alternatif yg terbaik utk memilih instrument yg shariah compliant.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  20. thugz_fam

    Mind blown!!!

    thugz_fam (verified owner)

    Satu kaedah trade futures tanpa margin yang tinggi. Perkara baru yang tiada lagi perkongsian di Malaya ni๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    Dah la dapat video free pulak tu..hehehe..
    Perkongisan yang santai dan padat.
    Thanks mastaaa!

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  21. Muhamad Lutfi

    Salah satu alternatif trading risiko rendah

    Muhamad Lutfi (verified owner)

    Informasi yang berguna untuk sesiapa yang berminat untuk ‘trading’ crude oil dengan risiko yang rendah.

    Info yang disampaikan senang difahami dan amat digalakkan untuk para trader.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  22. Noor Shafine Ramly

    Relevant information for cheaper alternative platform

    Noor Shafine Ramly (verified owner)

    Perkongsian yang menarik berkenaan topstep trader platform. Pendedahan ini juga memberi peluang untuk trade dalam global market dengan permulaan Kos yg minimal dan berpotensi untuk ditaja (funded fund) sepertimana yang dijelaskan dalam video dan juga web.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  23. mymj87

    Bukan scam and memang legit

    mymj87 (verified owner)

    Secara umumnya anda tak perlu modal besar untuk trade crude oil.

    Anda boleh guna modal orang lain. Tapi tak semudah itu. Anda perlu buktikan anda boleh trade, boleh capai profit target, boleh manage risk dan follow rules.

    Bukan scam and memang legit. Ada monthly fee yang perlu anda bayar selagi anda belum berjaya mendapatkan modal tersebut.

    Tuan Faiz adalah salah seorang living proof yang menunjukkan this program legit.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  24. azran

    Tak cukup modal? anda kena tengok video ni!

    azran (verified owner)

    Penerangan yang jelas dan mudah difahami. Highly recommended for any traders or even beginners.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  25. Faizal Misral

    Faizal Misral (verified owner)

    Sangat bagus program ni.. Tak perlu fikir pasal modal Klu betul2 layak utk Trade.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  26. Harmonix trader

    Harmonix trader (verified owner)

    Content bagus. Cuma lagi bagus kalau dapat berkongsi tips bagaimana untuk berjaya mendapatkan funds dari segi trading style sekali.. Sebab requirement untuk qualify bukan mudah. So pada newbie yang takda selok belok dalam CO akan rasa discourage..

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  27. Syarani Salleh

    Syarani Salleh (verified owner)

    Really recommended. Untuk yg takut2 nk real trade futures lepas ni tak perlu risau dgn teknik low risk dari video2 bro Faiz ni. Yang pasti teknik ni belum ada lg org kongsi seserius ni. So kalau anda trader sejati sepatutnya kena ada 1 copy video2 ni utk revision selalu.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  28. djmal87

    djmal87 (verified owner)

    Sebelum ni tak pernah tahu pun boleh trade futures dengan modal yang rendah.
    #EyeOpener
    Pengisian yang penuh berinformasi. Cara penyampaian juga santai dan straight to the point.

    Highly recommended! ๐Ÿ™‚

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  29. mohamed ezzuan

    video trade futures risiko rendah

    mohamed ezzuan (verified owner)

    pendedahan mngenai penggunaan tst. Benar2 membantu dan memberi pendedahan

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  30. Junathan

    Good explanation

    Junathan (verified owner)

    Easy to understand and direct to the point. Nice and amazing

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  31. Edy Syahrul bin Omar

    Boleh test power setup anda kat real market

    Edy Syahrul bin Omar (verified owner)

    Jangan risau kalau takde modal, boleh guna OPM as long as follow rules yang ditetapkan..

    Amacam der.. Ada bran?

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  32. hangtoshi

    Good reading for Newbie

    hangtoshi (verified owner)

    Fast track knowledge for those who want to know how to trade with TopStepTrader

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Login

Register

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

You may also like…

error: Konten laman web ini dilindungi !!
Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.

PSPHv2 - Panduan Simulasi Pasaran Hadapan Version 2.0
Telah dibeli oleh Muzaffar Ajmi
Dari Kuala lumpur Kuala Lumpur, Malaysia
about 2 days ago
 
Nota Trading Premium - Metod Untuk Entry Market Futures
Telah dibeli oleh Mohd jasny Razali
Dari Gombak Kuala Lumpur, Malaysia
about 3 weeks ago
 
TdFCT - Kenapa Saya Terjebak Dalam Futures Commodity Trading
Telah dibeli oleh Mohd jasny Razali
Dari Gombak Kuala Lumpur, Malaysia
about 3 weeks ago
 
TdFCT - Kenapa Saya Terjebak Dalam Futures Commodity Trading
Telah dibeli oleh Idzham Tamjis
Dari Bandar tenggara Johor, Malaysia
about 1 month ago
 
TdFCT - Kenapa Saya Terjebak Dalam Futures Commodity Trading
Telah dibeli oleh Mohd kamil Mohamad fabell
Dari Puchong Kuala Lumpur, Malaysia
about 1 month ago
 
Nota Trading Premium - Metod Untuk Entry Market Futures + 1 Item
Telah dibeli oleh Syamsurijal Ismail
Dari Lahad datu Sabah, Malaysia
about 1 month ago
 
TdFCT - Kenapa Saya Terjebak Dalam Futures Commodity Trading
Telah dibeli oleh Adib Manaf
Dari Petaling jaya Selangor, Malaysia
about 1 month ago
 
Nota Trading Premium - Metod Untuk Entry Market Futures
Telah dibeli oleh Mohd azwan Zainol
Dari Sungai petani Kedah, Malaysia
about 1 month ago
 
TdFCT - Kenapa Saya Terjebak Dalam Futures Commodity Trading
Telah dibeli oleh Azman Aziz
Dari Beseri Perlis, Malaysia
about 2 months ago
 
TdFCT - Kenapa Saya Terjebak Dalam Futures Commodity Trading
Telah dibeli oleh Azman Bin atan
Dari Seksyen u8, shah alam Selangor, Malaysia
about 2 months ago
 
TdFCT - Kenapa Saya Terjebak Dalam Futures Commodity Trading
Telah dibeli oleh Abdul rahman Lai
Dari Miri Sarawak, Malaysia
about 2 months ago
 
IT'S TIME - Analisa Masa & Cycle Untuk Trade Futures
Telah dibeli oleh Nik ihsan Raja abdullah
Dari Kuala lumpur Kuala Lumpur, Malaysia
about 2 months ago
 
Nota Trading Premium - Metod Untuk Entry Market Futures
Telah dibeli oleh Muhammad aslam Md yusof
Dari Seri iskandar Perak, Malaysia
about 2 months ago
 
TdFCT - Kenapa Saya Terjebak Dalam Futures Commodity Trading
Telah dibeli oleh Muhammad aslam Yusof
Dari Seri iskandar Perak, Malaysia
about 2 months ago
 
EXTRA! Trade Futures (Crude Oil) Risiko Rendah
Telah dibeli oleh Tengku su iskandar bin Othman
Dari Johor bahru Johor, Malaysia
about 2 months ago
 
EXTRA! Trade Futures (Crude Oil) Risiko Rendah
Telah dibeli oleh Mohammad syafiq Mohd nor
Dari Sungai gadut Negeri Sembilan, Malaysia
about 2 months ago
 
IT'S TIME - Analisa Masa & Cycle Untuk Trade Futures
Telah dibeli oleh Nik mohd faris Nik harun
Dari Bintulu Sarawak, Malaysia
about 2 months ago
 
Nota Trading Premium - Metod Untuk Entry Market Futures
Telah dibeli oleh Mohammad syafiq Mohd nor
Dari Sungai gadut Negeri Sembilan, Malaysia
about 2 months ago
 
Trade Futures (Crude Oil) Risiko Rendah
Telah dibeli oleh Mohammad syafiq Mohd nor
Dari Sungai gadut Negeri Sembilan, Malaysia
about 2 months ago
 
EXTRA! Trade Futures (Crude Oil) Risiko Rendah
Telah dibeli oleh Noor azilah binti A aziz
Dari Bandar enstek Negeri Sembilan, Malaysia
about 2 months ago
 
Scroll to Top