TdFCT – Kenapa Saya Terjebak Dalam Futures Commodity Trading

Rated 4.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

RM27.00

Saya recommend kepada anda supaya dapatkan dengan segera TdFCT sebelum saya NAIKKAN harganya mengikut gandaan Fibonacci Sequence 😀

KLIK Add to Basket Untuk meneruskan pembelian

moneyback-guarantee365

senangpay-batch

Description

TdFCT – Kenapa Saya Terjebak Dalam Futures Commodity Trading

TdFCT akan menerangkan secara tepat dan padat:

  • Apa itu Futures dan apa barang dagangannya
  • Jenis-jenis Futures instrument (produk) dagangan yang patuh Shariah
  • Broker yang regulated (sah disisi undang-undang)
  • Kos-kos yang terlibat untuk trade Futures Commodity
  • Jenis trader yang sesuai dengan keadaan anda
  • Jenis order yang biasa digunakan dalam Futures Market

Setiap satu maklumat adalah perkara yang biasa ditanyakan kepada saya di media sosial. Antara maklumbalas yang saya terima adalah:

Saya bayar yuran langganan bulanan data selama ini RM XXX.XX di Broker X, macam mana tuan boleh dapat $1.00 sahaja?

Syukur akhirnya saya berjumpa dengan pure futures trader dan bukan trader yang trade CFD di Broker bucketshop Forex

Oh, boleh ke trade international Futures guna margin Intraday?

Baru saya tahu, ada broker yang bagi charting software FREE!

Terima kasih Faiz kerana kongsikan maklumat ni, jarang orang nak beritahu maklumat berharga ni

Kenapalah saya tak jumpa tuan dari dulu lagi, banyak betul ilmu baru lepas saya sembang dengan tuan ni


Apa benda paling buruk akan berlaku kalau anda dapatkan TdFCT ini?

Anda keluarkan RM27 sahaja. Kalau tak puas hati, saya pulangkan. Anda tidak rugi apa.

Apa benda paling buruk akan berlaku kalau anda TIDAK dapatkan TdFCT ini?

Hanya anda boleh jawab soalan itu.

Bagi saya, anda beli atau tidak, tak beri kesan pada saya. Saya tetap dapat profit dengan trading di jalan yang betul.

(Cuma, kalau anda beli, saya suka kerana dapat bantu dan berkongsi.)


Pembelian adalah 100% online dan delivery produk adalah dalam bentuk ebook format PDF. Penerimaan produk akan dilakukan kurang dari 24 jam selepas pembayaran dibuat. Saya berani gerenti 365 hari pemulangan wang sekiranya anda tak berpuas hati dengan kandungan ebook ini.

1 review for TdFCT – Kenapa Saya Terjebak Dalam Futures Commodity Trading

azmijabar
Rated 4 out of 5

(verified owner)

Walaupun dah lama beli, baru baca smpi habis minggu lepas..content bagus dan clear..cuma kalau boleh letak la recommended broker based on pengalaman, rasa tak salah, bagi la pesanan kat situ siap2..

Faizhebat

Terima kasih atas maklum balas tuan, saya telah update recommended broker khas untuk pembeli TdFCT.
Klik sini untuk post terkini yang hanya boleh diakses oleh pembeli TdFCT – http://faizsulaiman.com/akses-pembelian/

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.