PSPHv2 – Panduan Simulasi Pasaran Hadapan Version 2.0

RM250.00

Saya recommend kepada anda supaya dapatkan dengan segera PSPHv2 sebelum saya berubah fikiran untuk TUTUP SEMULA jualannya seperti yang saya pernah buat sebelum ini.

KLIK Add to Basket Untuk meneruskan pembelian

moneyback-guarantee365

senangpay-batch

Product Description

Banyak Teknik Trading Saya Tahu tapi Masih “SEDEKAH” kat Futures Market

Khas untuk trader FUTURES yang dah lama trade dan masih susah nak disiplin dalam trading

Saya percaya, anda pandai trade. Anda hebat dalam trading. Macam-macam teknik anda tahu dari himpunan indikator, naked chart, support resistance, supply demand, harmonic mahupun fibonacci. Semua tahu, tapi masih tak boleh nak master lagi dalam trading?

  • Himpunan indikator – EMA, MACD, RSI, ADX macam-macam lagi
  • Naked chart, line chart, Ichimoku
  • Support & Resistance
  • Supply & Demand
  • Harmonic Pattern
  • Fibonacci Retracement, Fibo Extension, Fibo Time Extension

Mungkin ini semua anda tahu, tapi kenapa masih tak boleh nak master lagi dalam trading?

Saya faham mungkin sebab anda tak cukup praktis, tak banyak buat latihan atau jarang buat kajian kerana faktor berikut:

  • Saya nak praktis trade real market tapi modal tak cukup
  • Saya nak praktis trade real market tapi tak ada masa
  • Saya nak praktis, tapi Futures tak ada akaun demo
  • Saya nak praktis boleh pada weekend je, tapi market tak jalan weekend kan?

Jangan risau, walaupun anda tak cukup modal nak buka live akaun, tak ada masa untuk study realtime, tak ada demo akaun disediakan, atau anda boleh praktis weekend sahaja kerana sibuk kerja. Masih ada ruang untuk perbaiki trading.

Apa kata saya offer penyelesaian untuk anda? Anda boleh guna trading simulation untuk praktis trading.
.
Eh ada ke trading simulation untuk Futures?

Ada banyak software yang boleh buat simulation trading untuk futures. Tapi kebanyakannya adalah berbayar dan maklumat tentangnya sangat terhad, atau sangat teknikal dan susah untuk faham.

Saya ada cara mudah dan pantas untuk anda praktis trading skill dalam Futures Market. FUTURES tau bukan forex, bukan saham. Maaf ya, saya tak trade Forex dan saya tak reti saham.

Ok, dengan simulasi trading, anda boleh buat trading simulation, boleh pause, boleh replay, boleh lajukan pergerakan market:

  • Walaupun pada hujung minggu,
  • Walaupun time market TAK jalan
  • Walaupun TANPA sambungan internet (Seryes la), betul!

Tunggu apa lagi? KLIK Add to Basket untuk teruskan pembelian.

 

Anda boleh dapatkan lebih maklumat tentang produk ini dengan KLIK SINI – PSPHv2


Pembelian adalah 100% online dan delivery produk adalah dalam bentuk ebook format PDF dan software untuk kegunaan Microsoft Windows SAHAJA. Pengguna selain Windows tak boleh mengaplikasikan semua kaedah yang terkandung dalam ebook PSPHv2.0.

Saya TAK jual software. Saya cuma sediakan panduan atau guide untuk anda gunakan software yang sedia ada di pasaran untuk buat simulasi trading.

Penerimaan produk akan dilakukan kurang dari 24 jam selepas pembayaran dibuat. Saya berani gerenti 365 hari pemulangan wang sekiranya anda tak berpuas hati dengan kandungan ebook ini.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.